ELSA Joensuu

ELSA Joensuu on ELSAn paikallisryhmä Itä-Suomen yliopiston oikeustieteen opiskelijoille.

ELSA Joensuu ry on osa eurooppalaisia oikeustieteen opiskelijoita yhdistävää ELSA-verkostoa (The European Law Students’ Association). ELSA Finlandin neljäs paikallisyhdistys perustettiin Joensuuhun syyskuussa 2013. ELSA Joensuu toimii Itä-Suomen yliopistossa oikeustieteitä opiskelevien HTM- ja OTM-opiskelijoiden linkkinä muihin suomalaisiin ja eurooppalaisiin oikeustieteen opiskelijoihin.

ELSA – The European Law Students' Association

ELSA on kansainvälinen opiskelijajärjestö, johon kuuluu yli 50 000 eurooppalaista oikeustieteen opiskelijaa yli 300 eri yliopistosta ja tiedekunnasta. ELSA koostuu kansainvälisestä hallituksesta (ELSA International Board), kansallisryhmistä (kuten ELSA Finland) ja paikallisryhmistä (kuten ELSA Helsinki, ELSA Joensuu, ELSA Rovaniemi ja ELSA Turku).

ELSAn toiminta koostuu kolmesta osa-alueesta: Academic Activities tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia kehittää oikeudellista osaamistaan esimerkiksi excursioilla ja oikeustapauskilpailuiden kautta. Seminars & Conferences järjestää Suomessa ja ulkomailla tapahtumia, joissa opiskelijat verkostoituvat ja voivat tutustua ulkomaisiin kollegoihinsa. ELSAn kansainvälinen ELSA Traineeships -työharjoitteluohjelma mahdollistaa aidon työkokemuksen hankkimisen ulkomailta. Tervetuloa mukaan ELSAn toimintaan!

Miten pääsen mukaan?

Tapahtumissamme on aina matala osallistumiskynnys, ja helpoin tapa lähteä mukaan toimintaamme onkin vain ilmestyä paikalle! Järjestämme joka vuosi kymmeniä tapahtumia kuten opintomatkoja, excursioita, seminaareja ja kilpailuja, ja lisäksi tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia osallistua ELSAn kansainvälisiin tapahtumiin kaikkialla Euroopassa. Joihinkin tapahtumiin jäsenemme ovat etusijalla. Oman ELSA-paikallisryhmäsi jäsenenä olet koko ELSA-verkoston jäsen ja pääset etusijalla myös muiden suomalaisten ELSA-ryhmien tapahtumiin. Voit liittyä helposti jäseneksi verkossa! Voit myös liittyä sähköpostilistallemme jotta saat kätevästi tiedon tulevista tapahtumistamme.

Yhteystiedot

ELSA Joensuu

Oikeustieteiden laitos
Itä-Suomen yliopisto
Joensuun kampus
PL 111
80101 JOENSUU

board.joensuu@fi.elsa.org

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

ELSA Joensuun hallitus 2022-2023

Emma Nurmilaukas

Marjukka Tervonen

Secretary General
secgen.joensuu@fi.elsa.org

Elias Rechardt

Marketing

Vice President for Marketing
marketing.joensuu@fi.elsa.org

Elsa Immonen

Vice President for Academic Activities
academicactivities.joensuu@fi.elsa.org

Siiri Klubb

Vice President for Academic Activities
academicactivities.joensuu@fi.elsa.org

Sarina Hara

Vice President for Seminars & Conferences
seminarsconferences.joensuu@fi.elsa.org

Laura Merisaari

Vice President for Professional Development
professionaldevelopment.joensuu@fi.elsa.org

TIEDOTE: Koronaviruksen vaikutukset ELSA Joensuun toimintaan

ELSA Joensuun hallitus on 14. maaliskuuta keskustellut mahdollisuuksista toiminnan järjestämiseen koronavirus-epidemian aikana. Huomioitaessa Itä-Suomen yliopiston, valtioneuvoston ja aluehallintoviraston suositukset koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi, hallitus on tehnyt päätöksen, että kaikki ELSA Joensuun kevätkaudella järjestämät tapahtumat perutaan tai mahdollisuuksien salliessa järjestetään etäyhteyksillä tai siirretään myöhemmäksi. Etäyhteyden avulla järjestettävistä tapahtumista ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti. Siirrettävien tapahtumien lopullinen ajankohta päätetään myöhemmin tilanteen kehittymisen ja viranomaisten ohjeistuksen perusteella. Mainitusta huolimatta sääntömääräinen kevätkokous tullaan järjestämään toukokuussa myöhemmin tarkennettavana ajankohtana.

Myös kattojärjestömme ELSA Finland ja ELSA International ovat peruneet ELSA Joensuun jäsenille avoimia tapahtumiaan. National Council Meeting Joensuussa, joka oli määrä järjestää huhtikuussa, on peruttu. Delegaatiohaku on suljettu. Sen sijaan Summer ELSA Law Schoolit tullaan tämänhetkisten suunnitelmien mukaan järjestämään, joskin yksittäisten Law Schoolien osalta varaudutaan myöhemmin päättämään erityistoimenpiteistä, ajankohtien siirtämisistä tai peruutuksista.

ELSA Joensuun hallitus

Fuksi News

Liity ELSA Joensuun sähköpostilistalle!

Ajankohtaista: ELSA Joensuu

Kutsu ELSA Joensuun sääntömääräiseen syyskokoukseen

Hei ELSA Joensuun jäsen, tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 15.11.2021 klo 18.00 alkaen. Kokous pidetään Itä-Suomen yliopiston Metria-rakennuksen tilassa M101.   Sääntömääräisessä syyskokouksessa hyväksytään toimikauden 1.8.2020-31.7.2021 toimintakertomus

Lue lisää »

ELSA Joensuun sääntömääräinen kevätkokous 2021

Hei ELSA Joensuun jäsen, Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 13.4.2021 klo 18.00 alkaen. Kokous pidetään koronapandemian vuoksi poikkeuksellisesti Google Meets -palvelussa etäyhteydellä. Sääntömääräisessä kevätkokouksessa valitaan ELSA

Lue lisää »