ELSA Turku

ELSA Turku on ELSAn paikallisryhmä Turun yliopiston ja Åbo Akademin oikeustieteen opiskelijoille.

ELSA Turku ry on osa eurooppalaisia oikeustieteen opiskelijoita yhdistävää kansainvälistä verkostoa, ELSAa (the European Law Students’ Associationia). Yhdistyksemme on Suomen paikallisryhmä, jonka jäsenet opiskelevat oikeustiedettä Turun yliopistossa tai Åbo Akademissa. Osana kansainvälistä ELSA-verkostoa tarkoituksenamme on edistää oikeustieteen opiskelijoiden kansainvälistymistä sekä tukea heidän ammatillista ja akateemista kehitystään.

Järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja opintomatkoja. Toimistomme on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-14. Toimistopäivystykseen voit tulla nauttimaan kupin kahvia, lukemaan jäsenlehteämme tai vain vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa. Voit myös ostaa muun muassa haalarimerkkejä ja ELSA -kangaskasseja. B-talon sisäänkäynti on A- ja B-talojen välistä, hissillä toiseen kerrokseen, vasemmalla olevasta ovesta sisään ja heti oikealle.

ELSA – The European Law Students' Association

ELSA on kansainvälinen opiskelijajärjestö, johon kuuluu yli 50 000 eurooppalaista oikeustieteen opiskelijaa yli 300 eri yliopistosta ja tiedekunnasta. ELSA koostuu kansainvälisestä hallituksesta (ELSA International Board), kansallisryhmistä (kuten ELSA Finland) ja paikallisryhmistä (kuten ELSA Helsinki, ELSA Joensuu, ELSA Rovaniemi ja ELSA Turku).

ELSAn toiminta koostuu kolmesta osa-alueesta: Academic Activities tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia kehittää oikeudellista osaamistaan esimerkiksi excursioilla ja oikeustapauskilpailuiden kautta. Seminars & Conferences järjestää Suomessa ja ulkomailla tapahtumia, joissa opiskelijat verkostoituvat ja voivat tutustua ulkomaisiin kollegoihinsa. ELSAn kansainvälinen ELSA Traineeships -työharjoitteluohjelma mahdollistaa aidon työkokemuksen hankkimisen ulkomailta. Tervetuloa mukaan ELSAn toimintaan!

Miten pääsen mukaan?

Tapahtumissamme on aina matala osallistumiskynnys, ja helpoin tapa lähteä mukaan toimintaamme onkin vain ilmestyä paikalle! Järjestämme joka vuosi kymmeniä tapahtumia kuten opintomatkoja, excursioita, seminaareja ja kilpailuja, ja lisäksi tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia osallistua ELSAn kansainvälisiin tapahtumiin kaikkialla Euroopassa. Joihinkin tapahtumiin jäsenemme ovat etusijalla. Oman ELSA-paikallisryhmäsi jäsenenä olet koko ELSA-verkoston jäsen ja pääset etusijalla myös muiden suomalaisten ELSA-ryhmien tapahtumiin. Voit liittyä helposti jäseneksi verkossa! Voit myös liittyä sähköpostilistallemme jotta saat kätevästi tiedon tulevista tapahtumistamme.

Yhteystiedot

ELSA Turku

Yo-talo B, 2. kerros Rehtorinpellonkatu 4 B, 20500 Turku

board.turku@fi.elsa.org

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

ELSA Turun hallitus 2022

Aino Räike

Aino Räike

Jenny Huhmarsalo

Jenny Huhmarsalo

Secretary General
secgen.turku@fi.elsa.org

Altti Vistilä

Altti Vistilä

Kerttu Mettälä

Kerttu Mettälä

Vice President for Marketing
marketing.turku@fi.elsa.org

Markus Mäki

Markus Mäki

Director for ELSA Traineeships
markus.maki@fi.elsa.org

Lauri Ahtola

Lauri Ahtola

Director for External Relations
lauri.ahtola@fi.elsa.org

Suvi Pekkala

Suvi Pekkala

Director for External Relations
suvi.pekkala@fi.elsa.org

Anna Saarenmaa

Anna Saarenmaa

Director for Social Programme
anna.saarenmaa@fi.elsa.org

Anton Potinkara

Anton Potinkara

Director for Social Programme
anton.potinkara@fi.elsa.org

Iiris Mäkelä

Iiris Mäkelä

Director for Social Programme
iiris.makela@fi.elsa.org

Sanni-Maria Ylimäki

Sanni-Maria Ylimäki

Director for Marketing & ICT
sanni-maria.ylimaki@fi.elsa.org

Lotta Itkonen

Lotta Itkonen

Vice President for Seminars & Conferences
seminarsconferences.turku@fi.elsa.org

Pihla Holmlund

Pihla Holmlund

Vice President for Seminars & Conferences
seminarsconferences.turku@fi.elsa.org

Henna Pirinen

Henna Pirinen

Vice President for Professional Development
professionaldevelopment.turku@fi.elsa.org

Nuutti Heuru

Nuutti Heuru

Vice President for Professional Development
professionaldevelopment.turku@fi.elsa.org

Niko Heith

Niko Heith

Vice President for Academic Activities
academicactivities.turku@fi.elsa.org

Bawer Yousif

Bawer Yousif

Director for ContactExpo
bawer.yousif@fi.elsa.org

Elina Laukkanen

Elina Laukkanen

Director for Excursions
elina.laukkanen@fi.elsa.org

Cecilia Poikkimäki

Cecilia Poikkimäki

Director for ELSA News
cecilia.poikkimaki@fi.elsa.org

Nelli Haapalahti

Nelli Haapalahti

Assistant for ELSA News
nelli.haapalahti@fi.elsa.org

Vilma Kaipinen

Vilma Kaipinen

Director for Seminars & Conferences
vilma.kaipinen@fi.elsa.org

Sakari Vääriskoski

Sakari Vääriskoski

Director for Seminars & Conferences
sakari.vaariskoski@fi.elsa.org

Edith Berden

Edith Berden

Director for Academic Activities & International Students
edith.berden@fi.elsa.org

ContactExpo

ELSA Turku järjestää yhdessä Turun kauppakorkeakoulun kanssa Turun suurimman vuosittaisen rekrytointitapahtuman. ContactExpo-nimellä kulkevat messut tuovat yhteen tulevaisuuden osaajat ja nykypäivän ammattilaiset ainutlaatuisessa innovatiivisessa ympäristössä. Yli 30 vuoden historian omaavat messut palaavat jälleen lukuvuoden kohokohtana poikkitieteellisempinä kuin koskaan. Messut keräävät vuosittain tuhansia kävijöitä, jotka koostuvat useiden eri alojen opiskelijoista.

Ohjeet matka- ja osallistumistuen hakemiseen

ELSA Turku ry:n jäsenenä voit saada avustuksia ELSA:n kansallisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin. Tuen myöntämisen perusteista linjataan matka- ja osallistumistukiohjesäännössä.

Saadaksesi matkatukea lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen board.turku@fi.elsa.org vähintään kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Kerro hakemuksessasi arvio matkan kokonaiskustannuksista, matkan kesto ja päivämäärät, toivottu tuen määrä, hakemuksen päivämäärä sekä nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä tilinumerosi, jolle toivot tuen maksettavan. Liitä mukaan osallistumismaksukuitit, lentomaksukuitit ja muut mahdolliset matkasta aiheutuneet kulut, joiden perusteella tukea voi myöntää. Liitä mukaan myös tositteet, joista ilmenee, että maksut ovat toteutuneet.

Hallitus käsittelee hakemuksesi matka- ja osallistumistukiohjesäännön mukaisesti seuraavassa kokouksessaan ja ilmoittaa sinulle ratkaisustaan sähköisesti. Mikäli kysymyksiä herää, otathan yhteyttä osoitteeseen board.turku@fi.elsa.org!

ELSA News

Yhteistyössä

Liity ELSA Turun sähköpostilistalle!

ELSA Turun tapahtumat

Lisää ELSAn tapahtumia löydät tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista: ELSA Turku

Matkaraportti: Iso IV 2019

Kahden vuoden välein järjestettävä opintomatka, tulevia juristeja kiinnostaviin organisaatioihin kohdistuva Iso Institutional Visit, toteutettiin tänä syksynä teemalla “Ihmisoikeudet ja kansainvälinen turvallisuus”. Joukko ELSA Turun jäseniä

Lue lisää »

ELSA Day 2018

ELSA Day on järjestetty vuodesta 2013 lähtien, joten tämä vuosi on kuudes. ELSA Dayn tarkoituksena on tarjota ainutlaatuinen foorumi ihmisoikeuskeskustelulle. Vuosittain valitaan jokin yksittäinen ihmisoikeus,

Lue lisää »